Publicat pe

Freze CAD/CAM pentru industria dentară

Frezare Cobalt-Crom

Specialiștii în frezare de la Franken din grupul de firme EMUGE-FRANKEN și-au extins gama de produse pentru industria dentară. Acum produsele sunt compatibile cu mai multe sisteme de mașini. S-au dezvoltat freze CAD/CAM, care au o geometrie potrivită pentru degroșarea de înaltă  performanță.

Franken oferă un program extins de freze și burghie pentru producția de proteze dentare pe mașinile de frezat utilizând tehnologia CAD/CAM. Sculele au fost optimizate, respectiv nou dezvoltate pentru materialele dentare utilizate în prezent. Materialul de bază, geometria și acoperirea au fost alese în așa fel încât să asigure o durabilitate și stablilitate cât mai mare în timpul procesului. Franken oferă freze pentru următoarele materiale: Cobalt-Crom, Titan, PMMA/PEEK, Ceară, Oxid de zirconiu și ceramică. Frezele sunt compatibile cu mai multe tipuri de mașini, deoarece încercăm să le echipăm  cu inelul de oprire corespunzător sistemului. Mai mult decât atât oferim și un dispozitiv pentru fixarea inelelor prin presare.

Frezare Zirconiu

Frezele pentru prelucrarea Cobalt-Crom sunt acum echipate cu geometria DUPLEX.  Această geometrie combină avantajele HPC (High Performance Cutting) și HSC (High Speed Cutting) și face posibilă o prelucrare mai rapidă a contururilor 2D și 3D cu o singură sculă.

Avem în total mai mult de 400 de freze Franken disponibile tehnicienilor dentari, care se pot folosi atât la sisteme deschise cât și la sisteme închise CAD/CAM.